Zwilling Miyabi 5000MCD Gyutoh Japonský nůž 24cm 24 cm dlouhý nůž GYUTOH je ideální pro krájení nebo porcování masa či ryb. Jeho tenká, ale stabilní čepel poskytuje dokonale kontrolovaný a čistý řez. Má autentický japonský profil s extrémně ostrým honováním Honbazuke a je symetricky leštěná pod úhlem 19 stupňů. Čepel je nejprve dvakrát nabroušena na rotačních kamenech a poté je vyleštěna na koženém kolečku. Snadnou manipulaci zaručuje rukojeť vyrobená z krásné břízy Masur , která svými světlými a tmavými liniemi vytváří nádheru. Souhra barev v rámci zrnitosti představuje atraktivní doplněk ke květinovému damaškovému vzoru na čepeli, který z každého nože činí jedinečné umělecké dílo. Rukojeť ve tvaru písmene D navíc nabízí dokonalé vyvážení, které zaručuje optimální ovládání a řezání bez únavy. K výrobě čepele je použito jádro z práškové oceli MicroCarbide MC63 , které je vloženo do 100 vrstev dvou různých druhů oceli, obě s různým stupněm tvrdosti. Čepel CRYUDOR® je navíc kalena v ledu speciálně vyvinutým procesem při teplotě -196 °C, aby její konečná tvrdost byla přibližně 63 Rockwellů. S nožem GYUTOH z řady MIYABI 5000MCD je krájení masa, ryb a zeleniny hračkou. Vlastnosti: Honbazuke vybroušené symetrické ostří pro výjimečnou ostrost, úhel sklonu nože kolem 10 stupňů na každé straně. Třídílná tradiční konstrukce Ledem tvrzené čepele CRYODUR® pro výjimečný řezný výkon, odolnost proti korozi a optimální pružnost ostří. Ergonomická rukojeť z březového dřeva Masur pro dokonalé vyvážení, zaručující optimální ovládání a řezání bez únavy, se skrytým hrotem Poloviční bolster, který zajišťuje plynulý přechod mezi rukojetí a čepelí. Pouze ruční mytí Jádro čepele z práškové oceli MicroCarbide MC63 zalité ve 100 vrstvách oceli, vyrobeno v japonském Seki. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.